Grappige films over over blik met o.a. Schuldbewuste honden compilatie

Ongein over blik met Schuldbewuste honden compilatie

Lolligste clips uit blik met Klein meisje verandert van boos naar blij bij Kid Cudi

GeefMe's Logo
Zoeken op GeefMe naar Grappige filmpjes
Zoeken in
Zoeken naar
Zoekresultaten voor "blik"
Schuldbewuste honden compilatie
Schuldbewuste honden compilatie

Iedere hondenbezitter kent het, de schuldbewuste blik van je hond wanneer er weer een schoen gesneuveld is tussen zijn tanden.Wetenschappelijk gezien voelen honden helemaal geen schuld, maar is dit onderdanig gedrag dat voortkomt uit de boosheid van hun baasje. De angst voor straf laat een hond zo gedragen, ook als hij helemaal niet schuldig is.

Zoekresultaat score: 490.29

schuldbewuste honden compilatie,schuldbewuste blik,honden,dieren,geen schuld,onderdanig,angst voor straf,boosheid baasje onschuldig grappig herkenbaar
Klein meisje verandert van boos naar blij bij Kid Cudi
Klein meisje verandert van boos naar blij bij Kid Cudi

Met een boze blik van, waarom zit jij mij te filmen, wie heeft me dat gevraagd, kijkt deze peuter in de camera. Maar zodra de hiphop van Kis Cudi door de speakers knalt danst ze dolgelukkig in haar auto stoeltje.

Zoekresultaat score: 465.65

baby klein  meisje boos blij Kid Cudi boze blik peuter hiphop dansen grappig schattig
Feelgood filmpje als tegenwicht: Operation Smile!
Feelgood filmpje als tegenwicht: Operation Smile!

Een mooi en ontroerend filmpje van een mooi klein meisje in Brazilië met een gespleten lip die word geholpen door stichting Operation Smile. Haar blik in haar ogen wanneer ze haar gezichtje ziet na de operatie: onbetaalbaar!Naast alle rampspoed in de wereld en alle haat en gekte heb je dus ook dit soort prachtige initiatieven.Americaanse plastish chirirgen die belangeloos en gratis mensen in derde wereld landen helpen met reconstructieve operaties.

Zoekresultaat score: 438.57

feelgood filmpje operation smile operatie gespleten lip klein meisje gelukkig glimlach prachtig initiatief menselijkheid helden medemensen helpen
Hoe je een blik opent met alleen maar een lepel
Hoe je een blik opent met alleen maar een lepel

Je hebt een groot blik perziken maar helaas ook alleen maar een lepel. Geen paniek! Het gaat je lukken om het blik te openen. Kijk maar snel hoe!

Zoekresultaat score: 432.44

blik openen lepel perziken kunstje
De beste free runners van de hele wereld LOL
De beste free runners van de hele wereld LOL

Deze Britse jongetjes zijn helemaal weg van parkour en zijn de beste free runners van de wereld.Geweldig dat zelfvertrouwen en die stoere blik in hun ogen. Ik hoop dat niemand ze laat weten hoe slecht ze eigenlijk zijn.

Zoekresultaat score: 428.00

free running parkour beste freerunners ter wereld Britse jongetjes kids lachen lol stoere blik zelfvertrouwen slecht lachen
Maak je eigen mini BBQ
Maak je eigen mini BBQ

Net groot genoeg voor 1 worstje deze mini BBQ gemaakt van een groot blik bier. Is dat niet lekker handig voor deze zomer.

Zoekresultaat score: 423.66

mini BBQ bouwen blik bier worstje klein handig knutselen bouwen lollig handig
Honden mogen niet passeren
Honden mogen niet passeren

Katten die alleen al met hun blik duidelijk maken dat de hond er niet langs mag. Wanneer ze het toch proberen omdat het baasje dat graag wil krijgen ze er van langs.

Zoekresultaat score: 395.78

katten rot poezen niet passeren blik niet langs baasje er van langs krijgen humor
Agenten voor de gek houden met een "shake weight"
Agenten voor de gek houden met een "shake weight"

Dit is echt een geweldige grap, je moet er maar opkomen. Het is niet strafbaar, trainen in het openbaar. Deze gast staat te schudden met een "shake weight" op straat. Wanneer er politie in de buurt is gaat hij in een bepaalde houding staan waardoor het lijkt of hij iets heel anders staat te doen. De meeste agenten moeten opgelucht lachen,maar uiteindelijk moet hij toch mee naar het bureau.

Zoekresultaat score: 386.11

politie agenten voor de gek houden shake weight aftrekken masturberen grap in het openbaar prank vieze man geschrokken blik humor grappig roman atwood pranks
schud gewicht eerste indruk schudden trainen gearresteerd
Deze website is niet geschikt voor jeugdige kijkers. 20 tips voor ouderlijk toezicht om deze site te blokkeren.
Contact - Voorwaarden - © 2006-2018 : 3D Internet Publishing