Grappige films over over echte met o.a. Echte liefde blijft mooi om te zien: performance kunstenares Marina Abramovic

Ongein over echte met Echte liefde blijft mooi om te zien: performance kunstenares Marina Abramovic

Lolligste clips uit echte met Koningin Beatrix mag eindelijk uitrusten van haar drukke baan.

GeefMe's Logo
Zoeken op GeefMe naar Grappige filmpjes
Zoeken in
Zoeken naar
Zoekresultaten voor "echte"
Echte liefde blijft mooi om te zien: performance kunstenares Marina Abramovic
Echte liefde blijft mooi om te zien: performance kunstenares Marina Abramovic

Tijdens haar retrospective in 2010 speelt de kunstenares Marina Abramovic "The Artist is Present". In deze performance art deelt ze een minuut stilte met een vreemde die plaatsneemt tegenover haar. Een minuut lang elkaar in de ogen kijken. Onder de mensen die komen zitten is haar oude liefde Ulay. In de seventies hadden ze een intense liefdesrelatie. En toen ze allebei het gevoel hadden dat de relatie op was hadden ze er een geweldig einde aan gemaakt. Ze zijn beginnen met het bewandelen van de chinese muur. Allebei gestart aan de andere kant en in het midden ontmoette ze elkaar en gaven elkaar de laatste knuffel om elkaar daarna nooit meer te zien. Tot nu, tijdens haar performance.

Zoekresultaat score: 827.51 / Geplaatst op 11 maart 2013

echte liefde performance kunst Marina Abramovic Ulay seventies intense liefde mooi einde chinese muur bewandelen ontmoeting midden the artist is present 1 minuut in ogen kijken vreemde einde relatie knuffel wandelen seventies
Koningin Beatrix mag eindelijk uitrusten van haar drukke baan.
Koningin Beatrix mag eindelijk uitrusten van haar drukke baan.

De koningin neemt na al die jaren van trouwe dienst afstand van de troon. Koningin Beatrix was een prachtige koningin met een groot hart. De koningin hield ook erg veel van cultuur. Haar drukke baan had regelmatig tot gevolg dat ze tijdens het bijwonen van klassieke concerten in slaap dommelde. En zelfs dat deed ze stijlvol als een echte koningin. Bedankt lieve koningin.

Zoekresultaat score: 649.04 / Geplaatst op 29 januari 2013

middelburg concert hoedje drukke baan pensioen in slaap vallen knikkebollen slaapverwekkend eindelijk uitrusten koningin Beatrix prinses Maxima stijlvol cultuur  klassieke muziek klassieke concerten groot hart
Sky Diven in Maleisië vanaf de Petronas Towers
Sky Diven in Maleisië vanaf de Petronas Towers

Voor de echte adrenaline-junkies. Skydiven vanaf zulke hoge gebouwen. Echte stunts uithalen terwijl je naar beneden suist. Ook bezoeken ze in Venezuela de Angel Falls.

Zoekresultaat score: 566.60 / Geplaatst op 29 juli 2011

Maleisië Petronas Towers Venezuela Angel Falls Zuid Africa Howie Falls skydiven springen adrenaline waterval lanterbrunnen zwitserland ongeluk parachute Furo Bridge Oostenrijk Wereldreis Moskou Rusland verdon Frankrijk palace hotel New York
Bijna weekend! Om alvast in de feeststemming te komen: Harlem Shake!
Bijna weekend! Om alvast in de feeststemming te komen: Harlem Shake!

Dit dansje ziet er zo idioot uit dat je er spontaan vrolijk van word. Instant partytime en zeg nou zelf, leuker dan de standaard carnaval toch? Een echte rage in America. In dit filmpje kun je de moves goed bekijken en oefenen. Start ook hier the harlem shake gekte! Ik word er vrolijk van. Fijn weekend!

Zoekresultaat score: 515.43 / Geplaatst op 8 februari 2013

bijna weekend feeststemming spontaan vrolijk van the harlem shake gekke pakken carnaval leuker rage trend america moves oefenen gekte fijn weekend kunstje dansen vette muziek zentai pak grappig zot idioot lachen nerdy gek dansen strakke pakken belachelijk lol
Prank met een echte Carrie en telekinese
Prank met een echte Carrie en telekinese

Wie kent de film "Carrie" nog uit 1976 een horror klassieker van Stephen King. Over een meisje dat telekinetische gaven bezat en als ze boos werd alles vernietigde. In new york hebben ze een coffeeshop gepranked met een echte Carrie!

Zoekresultaat score: 494.32 / Geplaatst op 8 oktober 2013

prank grap horror telekinese carrie stephen king boos gepranked acteurs technische snufjes vliegende boeken schuivende tafels grappig eng zot goede grap
Chinese soldaten vuren mortieren af zonder kanon
Chinese soldaten vuren mortieren af zonder kanon

Chinese soldaten worden getraind te presteren onder elke omstandigheid. Zo leren ze mortieren af te schieten zonder echte hulpmiddelen. Ze maken een hoopje zand, kijken met hun blote oog en vuren hem af. Elk doelwit wordt geraakt!

Zoekresultaat score: 481.51 / Geplaatst op 10 januari 2013

mortieren afvuren zonder canon kanon trainen chinese soldaten leger
Dichter met OCS draagt een hartverscheurende poëzie voor over zijn grote liefde
Dichter met OCS draagt een hartverscheurende poëzie voor over zijn grote liefde

OCS Obsessieve-compulsieve stoornis. Erg lastige psychische aandoening. Maar kijk naar de voordracht van Neil Hilborn en het word pijnlijk duidelijk. Een geweldige voordracht die je zowel aan het lachen als aan het huilen maakt.

Zoekresultaat score: 472.61 / Geplaatst op 13 augustus 2013

poëzie OCS OCD voordracht echte liefde lachen huilen grote liefde obsessieve-compulsieve stoornis
Kudos voor deze als dakloze verklede arts
Kudos voor deze als dakloze verklede arts

WOW! Arts verkleedt zich al 22 jaar als dakloze om echte daklozen te helpen. Dr. Withers heeft de afgelopen 20 jaar van zijn leven gewijd aan het helpen van daklozen op straat. Naar zijn eigen schatting verzorgt hij er ongeveer 1200 per jaar. Dit is een regelrechte held die absoluut je aandacht verdient.

Zoekresultaat score: 463.73 / Geplaatst op 19 januari 2014

arts daklozen helpen verzorgen op straat dakloos zwerver buiten onder brug medicijnen kosteloos
Contact - Voorwaarden - © 2006-2014 : 3D Publishing - Webdesign : Databoss