Grappige films over over kinderen met o.a. Bgirl Terra van 6 jaar oud rocks the stage; ongelooflijk goed

Ongein over kinderen met Bgirl Terra van 6 jaar oud rocks the stage; ongelooflijk goed

Lolligste clips uit kinderen met Chronisch zieke kinderen verrast met uitje in boeing 737

GeefMe's Logo
Zoeken op GeefMe naar Grappige filmpjes
Zoeken in
Zoeken naar
Zoekresultaten voor "kinderen"
Bgirl Terra van 6 jaar oud rocks the stage; ongelooflijk goed
Bgirl Terra van 6 jaar oud rocks the stage; ongelooflijk goed

Een dance battle wedstrijd voor kinderen vol kleine Bboys en Bgirls. En die zijn retegoed. Het jonge mannetje wat begint met braken is al erg goed, maar dan komt ze. De 6 jarige Bgirl Terra komt op. Geweldig goed en orgineel, het publiek geeft al meteen een staande ovatie. Haar break moves en haar krumping zijn ongelooflijk.

Zoekresultaat score: 594.19 / Geplaatst op 5 maart 2013

baby battle dans battle kinderen 6 jaar Bboy Bgirl Terra maakt hem in rocks the stage retegoed ongelooflijk goed dansen dansen als een baas staande ovatie krumping dance-off dance fight krump dans wedstrijd frankrijk
Chronisch zieke kinderen verrast met uitje in boeing 737
Chronisch zieke kinderen verrast met uitje in boeing 737

Op vliegbasis Volkel hebben 125 chronisch zieke kinderen en kinderen met een levensbedreigende ziekte de dag van hun leven gehad. De stichting hoogvliegers heeft het mogelijk gemaakt dat ze mee mochten vliegen in een boeing 737 bijgestaan door 10 f-16's. Wat een mooie formatie opleverde voor de toeschouwers op de grond.

Zoekresultaat score: 544.76 / Geplaatst op 17 juni 2013

kinderen levensbedreigende ziekte 125 kinderen stichting hoogvliegers klm booeing 737 f-16
Waarom scholen meer programmeerlessen moeten geven
Waarom scholen meer programmeerlessen moeten geven

Bekende mensen en de knappe koppen (zoals Mark Zuckerberg) achter de drukst bezochte sites en meest gebruikte systemen online vertellen hun verhaal wat programmeren betreft. Het is in hun ogen een pre om kinderen de codes te leren op school ten gunste van de samenleving.

Zoekresultaat score: 528.17 / Geplaatst op 28 februari 2013

Mark Zuckerberg facebook leren programmeren school meerwaarde samenleving wereld internet websites systemen dropbox twitter leuke baan
Tranentrekkende kerstwens uit haar graf
Tranentrekkende kerstwens uit haar graf

Nu even een kerstwens waar je op zijn minst stil van word. Bij mij biggelden de tranen over mijn wangen. Brenda Schmitz, moeder van 4 is twee jaar geleden overleden aan eierstok kanker.Ze was erg fan van een radioprogramma en vooral hun kerstwens waarin ze ingezonden wensen van mensen laten uitkomen. Nu haar man een nieuwe liefde en moeder voor haar kinderen heeft vervult het radioprogramma haar wens.

Zoekresultaat score: 514.74 / Geplaatst op 23 december 2013

tranentrekkende kerstwens ontroerend tranen moeder overleden kanker wens uitkomen radio kinderen man
Koningslied live gezongen voor de Koning vanuit Ahoy (30 April 2013)
Koningslied live gezongen voor de Koning vanuit Ahoy (30 April 2013)

De nieuwe koning Willem Alexander heeft op Koninginnedag met zijn vrouw Maxima en hun 3 kinderen geluisterd naar het officiële Koningslied van John Ewbank dat live gezongen is door de vele artiesten in Ahoy.

Zoekresultaat score: 511.71 / Geplaatst op 1 mei 2013

John Ewbank officiele koningslied live gezonden koning willem alexander maxima kinderen amalia koninginnedag 30 april 2013 NOS nieuws
Duidelijke tekst en uitleg over zwarte piet - Braboneger
Duidelijke tekst en uitleg over zwarte piet - Braboneger

Er is weer eens ophef in Nederland over Sinterklaas en zwarte piet. Het kan mij niet schelen wat voor geschiedenis het oude feest heeft. Het is een kinderfeest en kinderen worden er blij van. Vaak nog blijer van de pieten dan van de sint zelf. Wat is er nu dan negatief aan, om kinderen van het feest te laten genieten? Worden negers/bruine mensen in het fijne Nederland door een blij feest benadeeld? In mijn ogen niet. Moet dan alles veranderen voor de (van oudsher zijnde) 'buitenlander'? Deze geweldige neger heeft er een leuke kijk op!

Zoekresultaat score: 494.23 / Geplaatst op 10 oktober 2013

braboneger zwarte piet verdwijnen racisme nederland traditie mening blij feest genieten sinterklaas
Kinderen zien, kinderen doen
Kinderen zien, kinderen doen

Een reclame die binnenkomt als een mokerslag. Een infomercial van NAPCAN een Australische organisatie die zich inzet ter preventie van kindermishandeling en verwaarlozing. Jouw gedrag heeft wel degelijk een enorme invloed op een kind, geef het goede voorbeeld.

Zoekresultaat score: 450.87 / Geplaatst op 18 februari 2014

kinderen zien kinderen doen reclame mokerslag indrukwekkend Australische preventie kindermishandeling verwaarlozing huiselijk geweld seksueel misbruik napcan gedrag invloed goede voorbeeld geven
Geboren grunter, Peuters gaan los op Korn.
Geboren grunter, Peuters gaan los op Korn.

Deze 2 broertjes zijn helemaal in de muziek van Korn. Geboren rockers. Eentje heeft duidelijk aanleg om frontman van een band te worden. Als Korn fan smelt je hart toch bij zoiets vertederends.

Zoekresultaat score: 430.30 / Geplaatst op 4 maart 2013

grunten Korn Peuters kinderen auto headbangen geboren rocker hardrock los gaan grappig vertederend broertjes frontman band
Contact - Voorwaarden - © 2006-2014 : 3D Publishing - Webdesign : Databoss