Grappige films over over tegenover met o.a. Echte liefde blijft mooi om te zien: performance kunstenares Marina Abramovic

Ongein over tegenover met Echte liefde blijft mooi om te zien: performance kunstenares Marina Abramovic

Lolligste clips uit tegenover met Gepensioneerde Christen verdedigt zijn geloof voor een groep Moslims

GeefMe's Logo
Zoeken op GeefMe naar Grappige filmpjes
Zoeken in
Zoeken naar
Zoekresultaten voor "tegenover"
Echte liefde blijft mooi om te zien: performance kunstenares Marina Abramovic
Echte liefde blijft mooi om te zien: performance kunstenares Marina Abramovic

Tijdens haar retrospective in 2010 speelt de kunstenares Marina Abramovic "The Artist is Present". In deze performance art deelt ze een minuut stilte met een vreemde die plaatsneemt tegenover haar. Een minuut lang elkaar in de ogen kijken. Onder de mensen die komen zitten is haar oude liefde Ulay. In de seventies hadden ze een intense liefdesrelatie. En toen ze allebei het gevoel hadden dat de relatie op was hadden ze er een geweldig einde aan gemaakt. Ze zijn beginnen met het bewandelen van de chinese muur. Allebei gestart aan de andere kant en in het midden ontmoette ze elkaar en gaven elkaar de laatste knuffel om elkaar daarna nooit meer te zien. Tot nu, tijdens haar performance.

Zoekresultaat score: 497.72

echte liefde performance kunst Marina Abramovic Ulay seventies intense liefde mooi einde chinese muur bewandelen ontmoeting midden the artist is present 1 minuut in ogen kijken vreemde einde relatie knuffel wandelen seventies
Gepensioneerde Christen verdedigt zijn geloof voor een groep Moslims
Gepensioneerde Christen verdedigt zijn geloof voor een groep Moslims

Om dit soort redenen denk ik echt: Komt een geloof de mens wel ten goede? Kunnen we niet elkaar in hun waarde laten zonder zich te richten op iets van boven? Het geloof van deze man is blijkbaar dusdanig groot dat hij de moed heeft zijn verhaal te doen voor zo'n grote groep terwijl hij wordt uitgejoeld. De man naast hem kan het duidelijk niet hebben dat hij niet van zijn stuk te brengen is.

Zoekresultaat score: 381.06

gepensioneerd, Christen, moslim, man, groep, uitjoelen, geloof, geloofsovertuiging, lijnrecht, tegenover, elkaar, onrust, bijbel, koran,
Lil Hitler door Robot Chicken
Lil Hitler door Robot Chicken

Geweldig dat dit in America op de tv heeft mogen komen. Het is namelijk ook een kritisch filmpje tegenover de Amerikaanse houding in tijden van oorlog. Pijnlijk grappig.

Zoekresultaat score: 284.20

 lil hitler robot chicken animatie kritisch satire America oorlog hitler op de basisschool pijnlijk grappig
Dit is toch wel heel apart vuurwerk
Dit is toch wel heel apart vuurwerk

Ze steken alles tegenover elkaar af. Het gaat richting huizen, eigenlijk de hele stad en er ontstaan hier en daar brandjes. Niet erg handig allemaal.

Zoekresultaat score: 190.26

vuurwerk oud en nieuw brand raar vreemd dom
Als kinderen hun ouders konden kiezen
Als kinderen hun ouders konden kiezen

The Orphanage is een korte infomercial over een weeshuis waar kinderen rondlopen om ouders uit te zoeken. Zouden ze die ouders die altijd ruzie maken als ze hebben gedronken kiezen denk je?

Zoekresultaat score: 165.76

kinderen ouders kiezen infomercial weeshuis ruzie maken alcohol dronken schreeuwen
I Like Adoption
I Like Adoption

Wat een geweldig gezin! Het harmonieuze maar destijds onervaren stel bedacht dat ze iets goeds wilden doen voor de samenleving door een kind te adopteren. VHe bleef niet bij een kind maar er volgenden er velen. Het waren allen kinderen die het echt zwaar hadden door bijvoorbeeld een zware handicap. Het stel heeft het gepresteerd dat hun gezin uiterst gelukkig is vol met liefde. Mooi toch?

Zoekresultaat score: 164.96

I Like Adoption harmonieus stel kinderen adopteren gehandicapt kind liefde groot gezin
Onverwachte megaknuffel op Valentijnsdag
Onverwachte megaknuffel op Valentijnsdag

Zij drukten op de rode knop en kregen de warmste verrassing van hun leven!Wist je dat een knuffel van twintig seconden het liefdeshormoon oxytocine vrijmaakt? Oxytocine zorgt voor een gevoel van verbondenheid, liefde en rust. Maar een ogenschijnlijk simpele knuffel verspreid ook warmte. Iets wat iedereen goed kan gebruiken. Vandaar dat energiemaatschappij E.ON een bijzonder knuffelproject is gestart. Want als je warmte aan huishoudens levert, dan is het op Valentijnsdag toch heerlijk om te laten zien wat het effect van warmte geven kan zijn?Spontane knuffels staan symbool voor warmte die iedereen op de wereld goed kan gebruiken. Juist nu is het bijzonder dat het delen van warmte heel eenvoudig is en de impact daarvan enorm. Iedereen kan een lekkere knuffel uitdelen en ontvangen, zo luidt het motto van E.ON vandaag!

Zoekresultaat score: 157.33

Valentijnsdag, Valentijn, knuffelproject, grootste knuffel, warmte
15 kinderen en de overheid moet voor ze betalen
15 kinderen en de overheid moet voor ze betalen

Iets begrijpt deze vrouw niet helemaal. Zij heeft die kinderen zelf op aarde gezet! Waarom zou de overheid verantwoordelijk zijn voor de zorg van haar kinderen. De stakkers hebben niets te eten en amper kleding. Sneu dat ze pech hebben met zo een moeder!

Zoekresultaat score: 154.73

15 kinderen opvoeden opgroeien overheid verantwoording nemen betalen honger domme moeder
Deze website is niet geschikt voor jeugdige kijkers. 20 tips voor ouderlijk toezicht om deze site te blokkeren.
Contact - Voorwaarden - © 2006-2018 : 3D Internet Publishing